Adventní trhy na Sychrově v novém pojetí

Tradiční trhy mají letos novou podobu – na čestném dvoře zámku budou umístěny stánky s vánočním zbožím, jako jsou dekorace, svícny, sklo, keramika aj., jídelní zóna bude v zámeckém parku, kde jsou připraveny i stany pro konzumaci lahůdek. Na své si přijde opravdu každý – uzenina, bramboráky, maso z grilu, sladké koláče, svařák, káva, medovina i horké džusy a další pochutiny, které na trzích nesmí chybět.

Doprovodný program trhů, ve kterém vystoupí Pouličníci, Pardubičtí pozounéři a Pavel Šmíd s Vojtou Vrtkem  se odehraje v nádvoří, kde je umístěn betlém.

V ceně vstupného je také volná prohlídka vánočně nazdobené zámecké kaple; pro děti je v bývalé konírně vytvořeno peklo, ale se samými hodnými čerty, přijďte se seznámit. V zámecké konírně je také klidová zóna pro nejmenší děti a jejich rodiče, mohou si zde u stolků pohrát například se stavebnicí Merkur.

Sobotní otevírací doba tržiště je prodloužena do 18.00 hodin.

Vstupenkové pokladny budou umístěny u vchodu z parkoviště, ale také u vjezdu do zámeckého parku, u aleje Rohanka.

V případě nepříznivého počasí si pořadatel vyhrazuje právo na změnu otevírací doby a programu.

Do areálu není povolen vstup se psy. Děkujeme za pochopení.

Pozn: V době konání trhů jsou prohlídky zámku pouze tzv. čertovské - prohlídky vede čertice a zadává úkoly, koncipováno pro rodiny s dětmi. Nákup vstupenky pouze on-line