Dokonalá svatba – divadelní představení na Sychrově

Robin Hawdon

DOKONALÁ SVATBA

Dnes se žením. To je jediná jistá myšlenka, se kterou se Bill probouzí v novomanželském apartmá. Problém je, že se probouzí vedle úplně cizí dívky. Do svatby zbývá jen pár hodin a do apartmá míří nejen jeho vyvolená, ale co hůř, i jeho nastávající tchyně. Co teď?  Svižná komedie britského autora Robina Hawdona popisuje s nadsázkou a humorem, co vše se může stát ve svatební den-obzvlášť, když to den před tím přeženete na rozlučce se svobodou.

Délka představení: 135 minut.

Představení se konají na nádvoří Státního zámku Sychrov.
Rezervace či zakoupení vstupenek jsou možné přes webové stránky v sekci program nebo osobně v obchodním oddělení v Husově ulici.
Možná je eVstupenka či platba převodem.
Jednotná cena vstupenky je 490 Kč při zakoupení v předprodeji, 550 Kč při zakoupení na místě před začátkem představení (na místě platba pouze v HOTOVOSTI).
Sedadla na nádvoří nejsou číslována, diváci si sedají libovolně dle vstupu do hlediště. Kapacita hlediště je maximálně 350 míst.
Vstup na nádvoří zámku od 19:30.
Začátek představení může být posunut s ohledem na špatné počasí až o 30 minut.
Představení se ruší při velmi nepříznivém počasí. Konečné rozhodnutí o zrušení bude vydáno až na zámku Sychrov, těsně před začátkem představení. Pokud se představení zruší do 40 minut od jeho začátku, mají diváci nárok na vrácení vstupného.
Nárok na vrácení vstupného je třeba uplatnit nejpozději do 4. července 2024 a to výhradně v místě nákupu.
Parkování u zámku poskytuje obec Sychrov za poplatek 60 Kč, www.obecsychrov.cz
Všechny informace Vám podají pracovníci obchodního oddělení – tel: 326 323 269
Vstupenky jsou v prodeji od 1. března 2024.